Welkom Mail Route Links

Individuele stemtherapie

Het werken met de stem is een hele doeltreffende ingang om jezelf beter te leren kennen, te uiten en er gewoon te zijn met alles wat er is, want (ook) je stem is de spiegel van je ziel. Bij mijn stemtherapie combineer ik mijn coachwerkwijze (zie aldaar) met gericht bezig zijn met lichaam en stem. Stemtherapie is heel geschikt voor mensen bij wie emoties snel op hun stem slaan, of die graag meer expressie willen geven aan zichzelf omdat ze dat van huis uit niet hebben meegekregen. Ook kan het meer helderheid geven over bepaalde terugkerende lichamelijke gewaarwordingen, en lichamelijke en emotionele blokkades opheffen. En daarnaast is het gewoon ook heel erg lekker en aardend om onder begeleiding met je lichaam en stem bezig te zijn. Ik krijg altijd van mijn cliŽnten te horen dat ik een veilige setting bied om samen met hen te werken en plezier te maken met het gevoelige instrument dat de stem is.
 
Kosten: 75 euro per sessie van 5 kwartier voor particulieren
Adres: Guldenslag 81, Houten
 
 

Workshops lichaam en stem

'Een soort yoga, maar dan met je stem erbij' of 'hoe het werkt kan ik niet uitleggen, maar het is heel ontspannend' en 'bij mij is er iets losgekomen door de lessen'. Zomaar een paar reacties van deelnemers aan de cursus lichaam en stem. Wanneer kunnen wij volwassenen nog naar hartenlust laten horen welke spontane klanken er in ons leven? Ontdek opnieuw hoe heerlijk het is je vrije stem, het geluid in jou, naar buiten te laten komen. Daarbij gaat het er niet om of het goed klinkt, al komen er soms onverwacht mooie klankcombinaties tot stand. Ervaring is dus niet nodig.
 
We doen oefeningen met beweging, aanraking en geluid. Zo maak je verbinding tussen je lichaam, stem en geest en hef je blokkades op, bijvoorbeeld in je expressie en creativiteit. Je energie gaat weer volop stromen.
 

 
Workshops op aanvraag, en zie ook de agenda.