Welkom Mail Route Links

Aurareading

Aura en chakra's: Je aura is het energieveld om je heen, je chakra's zijn de energieknooppunten met elk hun eigen thema's. In aura en chakra's ligt alle informatie opgeslagen over jouw persoonlijke ontwikkeling tot nu toe, ook in relatie tot je omgeving. Als auralezeres heb ik geleerd om met behulp van mijn intu´tie helder te verwoorden hoe jij in het leven staat en wat de achtergronden daarvan zijn. Daardoor krijg je informatie te horen die specifiek op jou van toepassing is. Het verworven inzicht stimuleert je een volgende stap in je ontwikkeling te zetten.
 
Tijdens een algemene aurareading krijg je vanuit een andere, respectvolle invalshoek inzicht in je geestelijke en emotionele ontwikkeling en de problemen die je daarbij tegenkomt. Je hoeft alleen maar te luisteren. Voor mij als reader is het niet nodig iets over je achtergrond te weten.
Tijdens een vragenreading kun je met gerichte vragen bij me terecht op het gebied van onder andere je relaties, je werk, je jeugd of je kinderen.
Je kunt een bandje of USB-stick meenemen om de reading te laten opnemen, zodat je deze thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Mocht je er behoefte aan hebben, dan kun je met mij een of meerdere coachsessies afspreken om de nieuwe inzichten uit de reading een plek in je leven te geven.
 
Duur van de reading: half uur, uur of anderhalf uur
Kosten:
half uur: 35 euro
een uur: 60 euro
1,5 uur : 90 euro (aura en alle chakra's)
Readingen van een half uur kunnen eventueel ook per telefoon.
Adres: Guldenslag 81, Houten (zie ook Route).
 
Ik ben gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Auralezers van het Centrum voor Effectieve Intu´tie, 023-5248863, www.auralezers.org.