Welkom Mail Route Links

Korte schets van Mieke Heijerman

Eerst heb ik, naast werk en later kinderen, theologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In deze periode werd ik door grondig (zelf)onderzoek buitenkerkelijk. Na mijn afstuderen heb ik de opleiding tot aurareader gevolgd aan Carolina Bont's Centrum voor Effectieve Intu´tie te Haarlem. Vele workshops en trainingen op het vlak van lichaam en stemexpressie hebben ervoor gezorgd dat ik ook op een meer fysiek-intu´tieve manier met mensen ben gaan werken.

Mijn belangrijkste leerschool is vermoedelijk het leven zelf. De start was moeizaam en later kwamen, naast geluk, ziekte en verlies op mijn weg. Ik heb daarmee leren omgaan door, zo nodig met de hulp van anderen, mijn kracht en gevoeligheid op te zoeken en in te zetten op een manier die voor mij werkzaam is. Tijdens dit proces heeft mijn spiritualiteit zich zodanig ontwikkeld dat deze voor mijn leven en mijn werk een praktische bron van inspiratie is. Meer hierover vind je in mijn boek 'Gezicht gevonden, van gereformeerd theologe tot auralezeres' dat najaar 2005 verschenen is, zie onder de knop 'Boek'. In oktober 2013 verschijnt mijn tweede boek, titel nog onbekend. Daarin 12 interviews met mensen op hoge leeftijd die elk een andere levensovertuiging hebben. Ze vertellen over hun leven, oud zijn en de dood. Het slothoofdstuk gaat over het optekenen van levensverhalen door 'leken'.
 
Mijn opleidingen en levenservaring hebben geleid tot 'Mieke Heijerman, intu´tie & coaching'. Van nature heb ik graag contact met mensen over wat hen echt bezighoudt. Dat vind ik helemaal terug in mijn werk. Ik geniet ervan om mensen te ontmoeten en hen in hun groei te begeleiden, zowel individueel als in groepen.