Lezingen & workshops

Op verzoek geef ik interactieve lezingen en workshops:

De stem van je ziel, luisteren naar je intuïtie

Zomaar weten of iets goed is om te doen of niet, zonder tussenkomst van het logisch denken: dat is de werking van je intuïtie. Of je daar gebruik van maakt, hangt mede af van het feit of je geleerd hebt je ingevingen te negeren of er juist op te vertrouwen. In deze interactieve lezing vertel ik hoe je (meer) kunt leren luisteren naar de stem van je ziel en hoe je daardoor je (hoog)gevoeligheid krachtig kunt inzetten. We doen tevens enkele oefeningen zodat je de theorie ook aan den lijve kunt ervaren.

Aura en intuitie

Wat is een aura? Wat zijn de chakra’s? Hoe kunnen we deze ‘lezen’ met behulp van onze intuïtie en welke inzichten verkrijgen we daardoor? Deze vragen en nog veel meer zullen aan bod komen tijdens deze workshop, die eventueel uit een paar bijeenkomsten kan bestaan. Een aantal oefeningen met het energieveld om ons heen zorgt ervoor dat informatie ook op een zintuiglijke manier tot je komt.

Verhalen van leven

In dit door mij geschreven boek staan 12 levensverhalen van mensen op hoge leeftijd, elk met een andere levensovertuiging. Tijdens deze workshop bespreek ik het belang van het kennen van je eigen levensverhaal. Vervolgens diep je aan de hand van vragen de rode lijn van je eigen levensovertuiging op, vanaf je jeugd tot op heden. Je ontdekt de achtergrond én de kern van je levensovertuiging en welke rol deze tot nu toe in jouw leven heeft gespeeld. Ook als je geen duidelijke eigen levensovertuiging denkt te hebben, kun je aan deze workshop deelnemen en zul je voor verrassingen komen te staan.

Praktische spiritualiteit

Veel mensen zijn op zoek naar zingeving, naar spiritualiteit in de brede zin van het woord. Zelf heb ik ook een dergelijke zoektocht achter de rug die ik heb beschreven in mijn boek ‘Gezicht gevonden; van gereformeerd theologe tot auralezeres’. Wat is spiritualiteit en waarom zoeken we ernaar? Hoe bereikbaar is spiritualiteit, is deze wel voor iedereen weggelegd? In deze optimistische interactieve lezing zet ik de toehoorders aan het denken én voelen over de bereikbaarheid van spirituele belevenissen.

Onderwerp op verzoek

Mocht je deze site lezen en er springt een onderwerp naar voren waarvan je graag zou willen dat ik daar een workshop of lezing over zou geven, dan sta ik daar van harte voor open.

Als je contact met me opneemt, kunnen we de mogelijkheden bespreken.