Aurareading

Aura en chakra's

Je aura is het energieveld om je heen, je chakra’s zijn de energieknooppunten met elk hun eigen thema’s. In je aura en chakra’s ligt alle informatie opgeslagen over jouw persoonlijke ontwikkeling tot nu toe, ook in relatie tot je omgeving. Als auralezeres kan ik met behulp van mijn intuïtie (helder zien, voelen, weten) nauwkeurig en uiterst respectvol verwoorden hoe jij in het leven staat en wat de achtergrond daarvan is. Daardoor krijg je informatie te horen die specifiek op jou van toepassing is. Hoe je communiceert, ook met jezelf, wat jou energie kost of juist geeft, wat de invloed is van jouw verleden op thema’s die in het heden spelen, enz.. Door het verworven inzicht kun je met meer vertrouwen desgewenst een volgende stap in je ontwikkeling zetten.

Werkwijze

Kies je voor een algemene aurareading, iets wat ik aanbeveel voor een eerste keer omdat dan alle thema’s naar voren komen die nu in je leven aandacht vragen. Zo krijg je vanuit een andere, respectvolle invalshoek inzicht in je geestelijke en emotionele ontwikkeling. Je hoeft je niet voor te bereiden, je hoeft alleen maar te luisteren. Voor mij als reader is het niet nodig iets over je achtergrond te weten. Een complete reading duurt zo’n anderhalf uur. Je kunt ook kiezen voor een kortere. Dan lees ik de aura en enkele chakra’s.

Wil je een vragenreading, dan kun je met gerichte vragen bij me terecht op het gebied van onder andere je relaties, je werk, je jeugd of je kinderen.

Je kunt de reading zelf opnemen, of ik kan dat voor je doen, zodat je de deze thuis nog eens rustig kunt beluisteren.

Mocht je er behoefte aan hebben, dan kun je met mij een of meerdere coachsessies afspreken om de nieuwe inzichten uit de reading een plek in je leven te geven.

Kosten

:

half uur: 35 euro

een uur: 60 euro
1,5 uur : 90 euro (aura en alle chakra’s)
Readingen van een half uur kunnen eventueel ook per telefoon.

Ik ben gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders van het Centrum voor Effectieve Intuïtie waardoor de kwaliteit van mijn readingen gewaarborgd is. Voor informatie: www.aurareaders.nl

Sluit Menu